Imagine

Regulament admin

Sn1per
Fondator
Mesaje: 48
Membru din: Dum Apr 18, 2021 1:45 pm
2
Romania

Regulament admin

REGULAMENT ADMIN
COMUNITATEA FANGAMES



1. NU abuzati de admin, NU abuzati de comenzi, cei care utilizeaza adminul in alte scopuri inafara de acela de a ajuta server-ul vor primi remove.
2. Pentru cei care doresc "UP", trebuie sa fie foarte activi pe server/forum si sa se comporte civilizat.
3. Nu se cere "UP" pe server/discord sau in privat la cei cu grade mai mari. In cazul in care se intampla asta, gradatul care a cerut UP sau a facut apropouri de genul: "Cand iau si eu UP; Toti iau UP si eu nu; Ce bine mi-ar sta cu gradul x in loc de gradul y" va fi sanctionat cu 1 avertisment anuntat pe forum/discord de catre un gradat MOD+ urmat de dovada cu conversatia in care a cerut UP.
4. Este interzisa imprumutarea sau folosirea contului de admin de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut initial. (Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la remove si chiar la banarea contului)
5. Sunt interzise comenzile intre admini.(Daca suspectati un admin, ii faceti demo si deschideti un topic in rubrica Reclamatii pe forum)
6. Comenzi de administrare se foloseste numai in urmatoarele situatii:
- 10/20/30 de minute ban pentru jucatorii care fac abuz in mod repetat si au imunitate la gag/silence, (atentie, înainte ii avertizați ca sunt pasibili de ban)
- 60 de minute ban celui care are un limbaj deranjant (atentie, inainte il avertizati cu gag/silence, iar daca continua ban);
- Daca jucatorul respectiv face reclama (chiar prin nick) la alt server/site/forum; kick instant cu mențiunea "reclama" comanda consola sm_kick "nume jucator" [reclama]
- Daca jucatorul foloseste orice fel scripturi; Ban permanent comanda consola sm_ban "nume jucator" "0" [motiv]
- Daca jucatorul foloseste cheat. Ban permanent comanda consola sm_ban "nume jucator" "0" [motiv]
7. Respectati jucatorii si adminii indiferent de grad, in caz contrar veti fi sanctionati conform regulamentului.
8. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 5 zile ai obligatia sa anunti pe forum la rubrica ( Absente / Renuntare ) altfel accesul va fi sters.
9. Nu se face abuz de comenzile say/tsay/csay.
10. In momentul in care un admin intra pe server, acesta devine neutru. Nu conteaza daca 'x' sau 'y' ii este prieten/ruda, adminul va actiona corect in orice situatie.
11. Adminul are obligatia de a aplana orice conflict aparut intre jucatori, mai intai prin atentionarea acestora, iar apoi, in functie de gravitatea faptei, va trece la aplicarea pedepselor.
12. Nu aveti voie in timpul jocului sa impuneti reguli noi jucatorilor. Acestea sunt valabile doar cand sunt puse mai intai pe forum, iar apoi, daca este cazul, pentru fiecare harta in parte.[Raspuns ascuns pentru cererea de admin: FANGAMES]
13. Adminilor le este interzis cu desavarsire sa foloseasca cuvinte triviale, sa jigneasca sau sa ameninte jucatorii de pe server. Tineti minte, adminul primit este o indatorire, nu un privilegiu, iar jucatorii se trateaza cu respect!
14. Este strict interzisa folosirea deliberata a comenzilor de admin pentru scopuri proprii si vinderea/imprumutarea adminului! Accesul este personal, si orice folosire a acestuia de catre alt jucator va duce la suspendarea acestuia
15. Adminii care nu pun un motiv real, scurt si concis la ban ("wall", "aim", "reclama", "limbaj" etc) si vor folosi ca motiv cuvinte triviale sau jigniri, vor avea adminul suspendat.
16. Adminii, indiferent de gradul detinut, trebuie cu intaietate sa se ajute intre ei ori de cate ori situatia de pe server o impune. Gradele mai mari au obligatia sa ajute gradele mai mici cu sfaturi din propriile experiente, cu procedurile cele mai bune de aplicat in anumite situatii, chiar si cu explicatii suplimentare referitoare la comenzi. Daca adminii, in loc sa conlucreze si sa respecte principiul "cel mai bun ajuta pe cel mai slab", prefera sa se insulte intre ei, sa arate care este mai "inteligent", atunci adminii "destepti" vor primi remove in cel mai scurt timp posibil.
17. Nick-ul unui admin trebuie sa fie de minim 4 caractere / maxim 16 .
18. Pe server nu aveti voie sa vorbiti de competitiv intrucat "alungati" jucatorii de pe server, serverul scazand in rank/jucatori/etc.
19. Adminii au obligatia de a verifica fiecare jucator de pe server cu "Steam id finder"pe "https://steamidfinder.com/". Daca un jucator are mai putin de o luna de la crearea contului de steam si pare suspect de cheat adminii au obligatia de ruga jucatorul sa intre de pe contul principal, daca acesta refuza, nu il baga in seama pe gradat sau spune ca are contul principal banat(Vac sau pe server) se procedeaza cu "BAN PERMANENT".(aceasta regula este valabila doar pe serverele de competitie)
20. Adminii pot cere unui jucator cu profil steam total pe privat sa-si puna profilul pe public,daca jucatorul respectiv refuza,se pedepseste cu "kick" (aceasta regula este valabil doar pe serverele de competitie)
21. Adminii au permisiunea sa ofere PRO / CONTRA la cererile de admin doar pe care ei insusi au admin (ex: Eu 'X' detin admin pe csgo, iar 'X' a facut cerere de admin pe alt server de csgo, nu am voie sa ii dau Pro/Contra).
22. Adminii dau dovada de caracter in deciziile pe care le iau in comunitate.


Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim !!!


------- Stafful FANGAMES -------
Încuiat